Hinnasto

Marjan henkiset energiahoidot

Marjan voimaannuttavat ja energisoivat henkiset energiahoidot voivat olla joko lähi- tai etätapaamisena toteutettuja. Lopputuloksen kannalta ei ole merkitystä kumpaa hoitotapaa käytetään.

Henkinen energiahoito lähitapaamisena

Henkinen energiahoito tehdään meditaatiossa ja tietoisessa läsnäolossa. Henkimaailman auttajat kutsutaan auttamaan, suojaamaan ja tuomaan rakkaudellista viestiä sinun korkeimmaksi parhaaksi. Energiahoito on aina täysin luottamuksellinen. Lähitapaamispaikkana on Kangasala, mutta muukin paikka voidaan tarvittaessa sopia.

  • 60 min: 60 €
  • 90 min: 75 €
henkiset energiahoidot lähitapaamisena
henkiset energiahoidot etätapaamisena

Henkinen energiahoito etätapaamisena

Henkinen energiahoito etätapaamisena on yhtä voimallinen, kuin lähitapaaminenkin. Etätapaamisessa tärkeää on, että sinulla on mahdollisuus olla rauhassa ja keskittyä meditaatioon ja tietoiseen läsnäoloon. Henkimaailman auttajat kutsutaan mukaan auttamaan, suojaamaan ja tuomaan rakkaudellista viestiä. Henkinen energiahoito on nimensä mukaisesti henkistä energeettistä hoitamista. Chakrat eli energiakeskukset tasapainotetaan ja puhdistetaan. Hoito etenee henkimaailman ohjauksessa asiakkaan sen hetkisten tarpeiden mukaisesti. Energiahoito on aina täysin  luottamuksellinen.

  • 45 min: 40 €
  • 60 min: 50 €

Ryhmämeditaatio

Ryhmämeditaatio on hyvin voimakas kokemus. Onhan läsnä samanhenkisiä ja henkisesti virittyneitä ihmisiä. Raamatussa sanotaan vapaasti lainaten: ”Siellä missä on kaksi tai enemmän kokoontuneena nimeeni, siellä Minä olen”. Ryhmämeditaatio toteutetaan joko lähitapaamisena tai etätapaamisena vaikkapa WhatsApp-puheluna. Ryhmän energiat välittyvät osallistujille yhtälailla myös verkon välityksellä, vaikka suosittelenkin lähitapaamista. Ryhmämeditaatiossa voi tulla myös viestejä osallistujille hyvin rakkaudellisessa muodossa.

  • 60 min: 20 € / hlö, vähintään 4 henkilöä
ryhmämeditaatio hinnasto
tietoisen läsnäolon ohjauksessa opastan tietoiseen läsnäoloon

Tietoisen läsnäolon ohjaus ryhmille

Tietoisen läsnäolon ohjauksessa opastan tietoiseen läsnäoloon meditaation avulla. Tietoisen läsnäolon ohjauksessa opetellaan olemaan läsnä ja hyväksymään tämä hetki. Hyväksyvä tietoinen läsnäolo on todella voimaannuttava ja vapauttaa energiaa. Hyväksymisellä luovutaan vastarinnasta ja annetaan Jumalalle mahdollisuus auttaa elämämme haasteissa.

  • 60 min: 20 € / hlö, vähintään 4 henkilöä

Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen, joko etänä tai lähitapaamisena.